Hemma igen :)

Nu är vi hemma i Sverige igen inför skol start :) På Torsdag börjar skola (REDAN?!). Kommer sakna alla i California men vi funderar på att flytta dit efter julen :) Hoppas att alla har haft ett skönt sommarlov! Mitt har varit helt underbart :) Ha det bra! XoXo Sandra

Varmt!

Det är så himla varm här i California! Jag och fyra andra ska snart ner till stranden :) Pappa har även gått med att på Lördag åker vi in till L.A :D Föresten har inte lärt mig hur man laddar upp bilder (är lite efterbliven) Men ska ladda upp bilder när jag kommer på hur man gör! :)

Ha det bra! XoXo Sandra

Godmorgon! :)

Godmorgon! :) Sitter i bilen och det är så hilmla varmt! Fick pappa att sätte på Big Time Rush skivan så vi har allsång här haha :) Sätte även på min dator så jag kunde kolla på BTR avsnitt och interjuver :)
Vad ska alla som inte ska sitta i bilen göra idag? :)
XoXo Sandra

Är i Sverige igen!

Är hemma igen i Herrljunga. :) Min bror som inte skulle hänga med till California ringde igår och sa att han ville dit nu. Så ni har vi åkt hem igen och kl 3 inatt så åker vi tillbaka. :) Har köpt en massa nya Big Time Rush kläder samt en kudde där det står "Carlos Pena my only baby" Och så är det en bild på honom! :)

Ha en bra kväll! :) XoXo Sandra <3

Tack Kim! :)

Tack www.redcandy.blogg.se för att du hjälpte mig med bakrunden eller vad det nu kallas :) Kan inte något om bloggar och sånt, men har tänkte att försöka :) Synd nog så syns inte alla i Big Time Rush men det kan säkert Kim fixa (A)
Men igellafall tack så jätte mycket www.redcandy.blogg.se det blev jätte snyggt! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0